Go to Top

Selskabsmenukort

Selskabsmenukort

Kro-service:

Når vi får ansvaret for maden til Deres selskab eller fest, kan De være sikker på, at det hele er på plads til tiden – smukt anrettet og af meget høj kvalitet – uanset om De holder fest hjemme eller på Biersted Kro

Vi leverer gerne bestillinger på 10 couverter eller flere, og leveringen er gratis indenfor en afstand af 5 – 10 km. Ved større afstande, beregner vi et mindre beløb.
Vi er desuden behjælpelige med mange andre ting i forbindelse med Deres fest/selskab/reception.

Forbehold for prisstigninger

Velkommen på Biersted Kro

Kro-mad ud af huset:

3 retter kr. 195,-
vælg 1 ret fra hver af de 3 grupper

FORRETTER

  • Kold fiskeanretning med dressing og flütes.
  • Butterdejsskal med høns i asparges.
  • Hønsesalat Hawaii med flütes.
  • Tunmousse med ½ æg, rejer og dressing.

HOVEDRETTER

  • Steg som vildt med waldorfsalat og ½ æble fyldt med gelé
  • Glaseret skinke serveres med 2 slags grøntsager, hvide- og brunede kartofler og sauce efter aftale.
  • Gl. oksesteg med glaseret perleløg, årstidens grønt, hvide og brunede kartofler og skysauce.
  • Svinekam serveres med rødkål, samt hvide, brunede og franske kartofler.

DESSERTER:

  • Hjemmelavet is med Kahlua, mandler og nødder på makronbund.
  • Valgfri fromage.
  • Isrand m/frugter og jordbærsauce

 


 

Selskabsmenuer

Forretter

  1. Klar suppe m/ boller. – kr. 55,00
  2. Aspargessuppe m/ kødboller – kr. 55,00
  3. Fiskesymfoni på ananasring, hvidvinsdampet rødspættefilet, ferskrøget laks, hele asparges, rejer og kaviar. – kr. 68,00
  4. Rejecocktail m/ dressing  – kr. 64,00
  5. Butterdejsskal m/ høns i asparges. – kr. 58,00
  6. Hønsesalat Hawaii m/bacon (på tallerken). – kr. 55,00
  7. Kold torsk på fad m/rejer og asparges. – kr. 64,00
  8. Ferskrøget laks, hele asparges og stuvede spinat. – kr. 64,00
  9. Tunmousse m/ ½ æg, rejer og dressing – kr. 58,00
  10. Parmaskinke på salat m/melon og dressing. – kr. 55,00

Til alle forretter serveres flütes

Hovedretter

  1. Glaseret hamburgerryg m/ 2 slags gemüse, hvide- og brunede kartofler og let flødesauce. – kr. 126,00
  2. Svinekam m/ hvide- og brunede kartofler, skysauce, rødkål og chips. – kr. 110,00
  3. Svinekam stegt som vildt m/ hvide- og brunede kartofler, vildtsauce, waldorfsalat ½ æble m/ gelé og chips. – kr. 120,00
  4. Kalvefilet stegt som vildt, hvide- og brunede kartofler, vildsauce, waldorfsalat ½ æble m/ gelé og chips. – kr. 148,00
  5. Rosastegt kalvefilet m/bønner i svøb, majs, karotter. Sauce efter aftale. – kr. 148,00
  6. Kalvesteg stegt som vildt m/hvide- og brunede kartofler, sauce, gemüse og tyttebær.– kr.  134,00
  7. Gammeldags oksesteg m/ hvide- og brunede kartofler, sauce, gemüse og glaserede perleløg. – kr. 134,00
  8. Oksefilet m/bagt kartofler, salat eller gemüse og sauce efter aftale. – kr. 158,00
  9. Oksemørbrad, m/ bagte kartofler eller krydderkartofler, mini majs, bønner i svøb og sauce efter aftale. – kr. 188,00
  10. Andesteg m/hvide- og brunede kartofler, rødkål og svesker, 1/2 æble m/ gelé og chips. – kr. 158,00

Tilkøb til hovedret:

Waldorfsalat – kr. 10,00
Bønner i svøb – kr. 10,00

Dessert

  1. Fløderand m/ frugt og karamelsauce – kr. 40,00
  2. Romfromage m/ kirsebærsauce – kr. 40,00
  3. Appelsin-, citron- eller sherryfromage – kr. 40,00
  4. Rubinsteinkage – kr. 48,00
  5. Hindbærmousse pyntet m/ fløde – kr. 42,00
  6. Nøddekurv m/ frugter og softice – kr.  52,00
  7. Chokoladekage m/frugter og vanillecreme – kr. 42,00
  8. Hjemmelavet is m/kahlua, mandler, nødder og chokolade – kr. 42,00
  9. Kroens dessertbord m/diverse tærter, fromager og is. – kr. 75,00

Natmad

  1. Frikadeller m/ kold kartoffelsalat og salater – kr. 52,00
  2. Klar suppe eller aspargessuppe m/ flütes. – kr. 45,00
  3. Snitter pr. stk. – kr. 22,00
  4. Æggekage m/ purløg. – kr. 55,00
  5. Biksemad m/ spejlæg. – kr. 55,00
  6. Grønsagstærte / mix salat – kr. 52,00

 Anretninger

  1. Marineret sild med karrysalat
    Fiskefilet med remoulade
    Mørbradbøf med løg og champignon
    Lun leverpostej med bacon og champignon
    Brieost og druer
    Min. 5 pers.
    Pris pr. Person kr. 98,-
    (Denne anretning skal afhentes)
  2. Marineret sild med karrysalat
    Fiskefilet med remoulade
    Rejer med mayonnaise
    Mørbradbøf med løg og champignon
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Frugtsalat
    Min. 10 pers.
    Pris pr. Person kr.155,-
  3. Sild med karrysalat
    Fiskefilet med remoulade
    Røget Laks med sennepsdressing
    Ribbensteg med rødkål
    Leverpostej med bacon og champignon
    Mørbradbøf med løg og champignon
    Tartelet med høns i asparges
    Osteanretning
    Min. 10 pers.
    Pris pr. Person kr.210,-

Alle anretninger er uden brød og smør
Brød og smør pris pr. Person kr.12,-


 

Tá selv forslag

Som forslag til Deres fest kan jeg tilbyde Dem følgende ta` selv bord:

  1. Tunmousse med ½ æg / kaviar, rejer og flütes
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Skinke med salatbord og dressing
    Mørbradbøf
    Flødekartofler
    Frugtsalat
    Pris pr. Person kr. 168,-
  2. Røget laks med asparges, sennepsdressing og flütes
    Rejer med mayonnaise og flütes
    Parmaskinke med melon og oliven
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Gl. skinke
    Oksefilet med krydderkartofler
    Salatbord med dressing
    Osteanretning
    Pris pr. Person kr. 210,-
  3. Saltbuffet lille:
    Roastbeef, rullepølse, hamburgryg, spegepølse,
    leverpostej, samt tilbehør.
    Brød og smør
    Pris pr. Person kr. 80,-
  4. Saltbuffet stor:
    Roastbeef, rullepølse, hamburgryg, spegepølse,
    leverpostej, oksebryst, saltkød, steg, små lune
    frikadeller samt tilbehør.
    Brød og smør
    Pris pr. Person kr. 115,-

Alle forslag til Tá selv bord min. 10 kuverter


 

Kaffebord:

  1. Kringle, lagkage, småkager. Kaffe og the – kr. 70,00
  2. ½ bolle med smør, kringle, lagkage, småkager. Kaffe og the. – kr. 80,00
  3. 2 stk. håndmadder, kringle og småkager. Kaffe og the – kr. 99,00
  4. 2 stk. håndmadder, lagkage og småkager. Kaffe og the – kr. 92,00

 


 

Tilkøb til buffet eller anretninger:

  • Tunmousse med ½ æg – kr. 35,00
  • Grønsagstærte – kr. 45,00
  • Broccolisalat – kr. 15,00
  • Fiskefilet med remoulade – kr. 15,00
  • Pastasalat – kr. 15,00
  • Rejer med mayonnaise – kr. 30,00
  • Mørbradbøf a la creme – kr. 30,00
  • Hellefisk med dressing –  kr. 15,00
  • Steg med svær – kr. 30,00
  • Oksefilet – kr. 40,00
  • Krydderkartofler – kr. 18,00
  • Flødekartofler – kr. 20,00
  • Kylling med bacon – kr. 25,00
  • Osteanretning 4 slags ost – kr. 35,00
  • Frugtsalat –kr. 25,00
  • Salatbord med dressing og flütes – kr. 40,00
    (min 10 pers)
  • 5 frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder – kr. 48,00
    (min 10 pers)

 


Øvrigt:

Pålægskagemand til 12 – 14 pers. – kr. 475,00
(bestilles 2 dage før)

½ sandwich m/ pålæg pr. stk. – kr. 15,00
(bestilles 2 dage før)

Pindemadder pr. stk. – kr. 8,00

 


 

Komplet fest – på kroen eller hjemme hos dem

Velkomstdrink

Vælg 1 ret fra hver gruppe

Forretter:

  • Kold fiskeanretning m/ dressing og flütes
  • Ferskrøget laks m/ rejer og dressing
  • Butterdejskal m/ høns i asparges
  • Hønsesalat Hawaii m/ bacon og flütes

Hvidvin ad libitum

Hovedretter:

  • Steg som vildt m/ Waldorfsalat og ½ æble med gelé
  • Hamburgryg m/ gemüse, hvide og brunede kartofler og let flødesauce.
  • Gammeldags Oksesteg m/glaseret perleløg, gemüse, hvide og brunede kartofler og skysauce
  • Svinekam m/rødkål samt hvide- brunede kartofler og skysauce

Rødvin ad libitum

Desserter:

  • Valgfri fromage
  • Hjemmelavet is m/ Kahlua, mandler og nødder på makronbund
  • Valnøddetærte m/ creme fraise og frugt

Dessertvin
Kaffe og småkager

Natmad:

  • Klar suppe m/ boller
  • Aspargessuppe m/ flütes
  • Salatbuffet m/ 4 slags pålæg og brød og smør

Pris pr. Person kr. 485,-

Priser for udbringning af mad:

  • 0 – 10 km – Gratis
  • 10 – 20 km – kr. 150,00
  • 20 – 30 km – kr.  200,00
  • 30 – 40 km – kr. 300,00
  • 40 km og herover – kr. 400,00
  • Ønskes tom emballage hentet, er det dobbelt pris for
    kørsel.